Historien om flexlanternen

 
Å være synlig på sjøen er viktig. Nå har vi utviklet en ny lanterne som vi tror blir en ny trendsetter - for sikkerhet på sjøen. – Hilsen Fabian Stang
På hytta i Tønsberg har Fabian Stang sittet flere kvelder å sett utover vannet. Det er mange høylytte unge som leker seg med båt på sjøen i de sene nattetimer - uten lanterne. Antagelig fordi lanterner knekker så lett. Det har Fabian Stang tatt på alvor.

Har du hørt om lanternen som ikke knekker?

Ja, de sa om Tiantic at den ikke kunne synke.
– så litt ydmyke er vi når vi påstår at vår lanterne ikke knekker.
Men det skal VELDIG mye til å knekke denne. Om det i det hele tatt går an...

I ferien skal du ikke engste deg for barna.
Det er mørkt på sjøen og barna er et sted der ute - uten lanterne. Den er knekt! Dette er klassisk og det skjer på sjøen hver kveld gjennom sommeren!

Dette uroer mange foreldre:
  1. Er barna synlig på sjøen?
  2. Fungerer lanternen godt nok i mørke?
  3. Er lanternen i orden?
La trenden bli at vi ser hverandre på sjøen!
Vær synlig på sjøen hele sesongen! År etter år! Enten du er i seilbåten eller der motorbåten planer lett over den rolige vannflaten, en sen sommerkveld.

Dagens lanterner er ofte for korte, og de er veldig sårbare mot støt mot f.eks bryggekanten. Denne nye Flexlanternen brekker ikke, tør vi påstå.

Denne type lanterne finnes ikke i Norge - før nå. Denne lanternen brekker ikke!

Fra nå kan du alltid være synlig på sjøen

Løsningen er den fleksible lanternen som ikke brekker ved sammenstøt.

Produsenten antyder at ledlyset varer i 30.000 timer. Vi kan ikke garantere eksakt – men det betyr sammenhengde lys i ca 3,5 år. Det er lang tid på sjøen. Ikke bare det – når lyset omsider går – så behøver du ikke bytte hele lanternen. Du trenger bare kjøpe nytt ledlys / toppdel.

Hva får Fabian Stang til å engasjere seg i produktutvikling?

Jeg har selv tenåring som kjører båt om sommeren og har alltid lurt på hvorfor ingen har laget en bøyelig lanterne før. Tryggheten til ungene våre er avhengig av at lanterner tåler et trøkk. Derfor har jeg lenge tenkt på et slikt produkt og har endelig satt meg ned for å sette tankene ut i live. 

[ KJØP FLEXLANTERNEN HER ]